المقادير:
بسكويت سنبلة (عدد 1 يعني باكو واحد)
كريم شانتي
كريم كراميل
قشطة موز
سكر ناعم
ظرفين نسكافيه
لوز مبشور
موز مقطع شرئح دائرية
الطريقة:::
أول جاجه ناخدوا صونية كبيرة و نحطوا فيها 3 علب من قشطة موز + كريم شانتي بودرة+ كريم كراميل + 2 ملاعق كبيرة سكر ناعم + ماء علي حسب المهم ايكون الخليط نص يعني مش خاتر و مش اميه .
و بعدين نخلطوه الخليط هذا بست البيت يعني في الخلاط الكهربائي و بعدين نحطوه في الثلاجة ربع ساعه.
و بعدين نمشوا انوتوا شرائح الموز الدائرية ناخدوا بالموزة و نقصوها شرائح دارئرية .
و بعدين ناخدوا صونية متوسطة الحجم ايكون فيها عمق كويس يعني تكون عميقة اشوية داخل باش نحطوا فيها مية و ظرفين النسكافية و 2 ملاعق سكر ناعم.
و بعدين ناخدوا باالطرف من بسكويت السنبلة و نغمسوه في الصونية هذه اللي درنا فيها المية و النسكافيه و السكر الناعم و نستفوا اربعه اربعه يعني اربعه بالطول و اربعه بالعرض و بعدين هذه تعتبر الطبقة الأولى نحطوا فوقها شرائح الموز الدائرية بحيت منخلوش بسكويت مش مغطي بالموز و فوقه الخليط امتع الكريم الشانتي و الكراميل و القشطة اللي حطيناه في الثلاجه....ندهنوا بيه فوق الموز و بعدين نرشوا عليه اللوز المبشور و هذه الطبقة الأولى تمت و بعدين ديري طبقة تانية و تالته و رابعه و كيف ما إنت اتحبي علوها كيف و بنفس الطريقه؟
يعني انستفوا البسكويت بعدما غمسناه في المية و النسكافية و السكر الناعم و بعدين فوقه شرئاح الموز و بعدين الخليط امتع كريم الشانتي و بعدين اللوز المبشوور.
و تاكلوها بصحة و عافيه
ا
بسكويت سنبلة (عدد 1 يعني باكو واحد)
كريم شانتي
كريم كراميل
قشطة موز
سكر ناعم
ظرفين نسكافيه
لوز مبشور
موز مقطع شرئح دائرية
الطريقة:::
أول جاجه ناخدوا صونية كبيرة و نحطوا فيها 3 علب من قشطة موز + كريم شانتي بودرة+ كريم كراميل + 2 ملاعق كبيرة سكر ناعم + ماء علي حسب المهم ايكون الخليط نص يعني مش خاتر و مش اميه .
و بعدين نخلطوه الخليط هذا بست البيت يعني في الخلاط الكهربائي و بعدين نحطوه في الثلاجة ربع ساعه.
و بعدين نمشوا انوتوا شرائح الموز الدائرية ناخدوا بالموزة و نقصوها شرائح دارئرية .
و بعدين ناخدوا صونية متوسطة الحجم ايكون فيها عمق كويس يعني تكون عميقة اشوية داخل باش نحطوا فيها مية و ظرفين النسكافية و 2 ملاعق سكر ناعم.
و بعدين ناخدوا باالطرف من بسكويت السنبلة و نغمسوه في الصونية هذه اللي درنا فيها المية و النسكافيه و السكر الناعم و نستفوا اربعه اربعه يعني اربعه بالطول و اربعه بالعرض و بعدين هذه تعتبر الطبقة الأولى نحطوا فوقها شرائح الموز الدائرية بحيت منخلوش بسكويت مش مغطي بالموز و فوقه الخليط امتع الكريم الشانتي و الكراميل و القشطة اللي حطيناه في الثلاجه....ندهنوا بيه فوق الموز و بعدين نرشوا عليه اللوز المبشور و هذه الطبقة الأولى تمت و بعدين ديري طبقة تانية و تالته و رابعه و كيف ما إنت اتحبي علوها كيف و بنفس الطريقه؟
يعني انستفوا البسكويت بعدما غمسناه في المية و النسكافية و السكر الناعم و بعدين فوقه شرئاح الموز و بعدين الخليط امتع كريم الشانتي و بعدين اللوز المبشوور.
و تاكلوها بصحة و عافيه
ا
السبت نوفمبر 26, 2011 8:41 am من طرف نـجدية
» في حال عودة نظام القذافي
السبت نوفمبر 26, 2011 8:18 am من طرف نـجدية
» للتحدي والرد ..واستركم بعد
الجمعة نوفمبر 25, 2011 8:36 pm من طرف نـجدية
» من فضلك اتصل بى..please call me
الثلاثاء نوفمبر 15, 2011 9:37 pm من طرف الاميرة
» رحبو بوجودي
الثلاثاء نوفمبر 15, 2011 9:31 pm من طرف الاميرة
» كيكة السنبلة...... أحلى من كيكة المحلات..دعاية هههههههههههههههه
السبت أكتوبر 22, 2011 4:58 pm من طرف smile
» مكعبات الشوكليت
السبت أكتوبر 22, 2011 4:57 pm من طرف smile
» طريقة تحضير خبز الهامبورجر ( الكايزر ) 100%
السبت أكتوبر 22, 2011 4:55 pm من طرف smile
» لعبة صح
الجمعة أكتوبر 21, 2011 10:19 pm من طرف smile